Alege Pacanele

Gemmer

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Gemmer

Jocuri Pacanele Gemmer Online GratisSlotul video Gemmer este un joc de pacanele conventional cu 30 de linii de plata si 5 role. Acesta ofera jocul care va exploda daca acestea sunt prezentate in linia de castiguri de castig si ei provoaca noile icoane care se rostogolesc in loc. Acest lucru ii ajuta pe jucatori sa se bucure de mai multe victorii utilizand doar o singura rotire si exista un multiplicator de premii suplimentar care acorda 2 ori, 3 ori si 5 ori castigul. Jocul ofera secvente lucrative care vor fi create.

Jocuri Pacanele Gemmer Online Gratis

 

Jucatorul poate ajusta acest joc de pacanele dupa cum doreste. Acesta va depinde de cat de mult vrea sa parieze si de linia de castig cu care doreste sa parieze. Jucatorul poate juca cu oricare dintre cele 30 de linii de castig care sunt disponibile si dimensiunea poate incepe de la 0,05 pana la 1 dolar. Daca toate liniile de plata au fost activate, atunci centrifugarea poate costa de la 1,50 dolari pana la maximul de 30 de euro. Inca mai exista spatiu de manevra daca jucatorul incearca sa obtina cele mai bune rezultate din banii lui. Jucatorul primeste plata atunci cand poate sa se potriveasca cu trei simboluri diferite. Victorii vor incepe cu pariul de 3 ori si se vor ridica pentru a ajunge la 2500 de jackpot.

Retineti ca, cu multiplicatorul premiului care intra in joc ori de cate ori exista linii de plata, multiplicatorul real poate fi de pana la 5 ori. Cand jucatorul castiga cu jackpotul, acesta poate ajunge pana la de 12.500 de ori.

Simboluri de slot video

Simbolurile slotului video Gemmer includ simbolurile regele si asul obisnuite care au fost asociate cu pietrele pretioase si includ smaralde, safire, rubine si diamante.

No comments

Leave a Reply