Alege Pacanele

Geisha

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Geisha

Jocuri Pacanele Geisha Online GratisSlotul video Geisha are 25 de linii de plata si 5 role si se bazeaza pe celebrele femei japoneze. Este o sansa sa calatoriti in acest pamant pentru a va bucura de rasaritul soarelui. Exista un univers elegant si misterios, cu cateva surprize in magazin.

Jocuri Pacanele Geisha Online Gratis

 

Jocul de cazino ofera jucatorului sansa de a se bucura de o noua lume a jocurilor de noroc. Jocul a fost plasat intr-o Japonia traditionala, astfel incat trebuie sa va asteptati sa vedeti multe rafinament si frumusete. Exista cerneti vopsite de cirese care infloreste in fundal cu petale roz care bate in ecranul ca jucatorul continua sa joace.

Tambururile au fost realizate cu ajutorul unui acoperis din placi negre cu rame separate de bambus. Tonul general este maro si sepia si evoca linistea. Muzica in joc ul de cazino este, de asemenea, traditionala, dar in acelasi timp calma, care se potriveste bine temei.

Jocul ofera cea mai buna experienta chiar si cu designul. Arata relaxant si frumos, in acelasi timp este un joc de cazino distractiv.

Puteti paria valoarea monedei de la 0.01 pana la 5 in functie de ceea ce va place si de a alege numarul de linii de castig cu care doriti sa jucati. Functia Auto permite playerului sa continue sa se joace chiar si atunci cand nu se afla in jur.

Simbolurile jocului

Jocul are 12 simboluri Geisha care au fost desenate frumos. Totul se bazeaza pe traditia culturii japoneze care se potriveste perfect cu acest joc. Cele mai mici simboluri sunt monedele si sandalele cu o ideograma japoneza de dragoste, umbrela, ventilator, ceainic si Shamisen. Trei Geisha sunt cele mai pline de simboluri.

No comments

Leave a Reply