Alege Pacanele

Game of Swords

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Game of Swords

Jocuri Pacanele Game of Swords Online GratisGame of Swords este un joc de cazino unic, care are 25 de linii de plata si 5 bobine foarte bune. Maximul pe care il puteti paria aici este 750 de monede, iar suma maxima pe care o puteti obtine este de 400 de ori pariul tau. Asta inseamna ca aveti sansa de a castiga 300.000 de monede enorme.

Jocuri Pacanele Game of Swords Online Gratis

 

Exista simboluri scatter si salbatice care fac acest joc de pacanele mai interesant. Dupa cum intelegeti, acest joc de cazino online va atrage jucatorii pe mize mari. Are si o grafica foarte interesanta. Exista simboluri care par foarte interesante. Ele spun povestea foarte frumos. Daca va intrebati, pana acum, despre ce este vorba despre acest joc, ati fi ghicit corect – da, aceasta deriva o imensa inspiratie din Jocul de Tronuri. Acesta este motivul pentru care aceste sloturi gratuite atrag multi jucatori.

Exista doua runde bonus interesante aici – dupa cum va asteptati. Un astfel de joc de cazino cu o astfel de tema ar trebui sa aiba cateva runde de bonus interesante pentru a ne angaja mai mult in ea. Din fericire, Genesis Gaming ne-a dat la fel. Exista o runda gratuita de rotiri gratuite, care ne ofera zece rotiri gratuite. Al doilea joc bonus este caracteristica luptei. Trebuie sa alegeti cele cinci case care sunt acolo. Trebuie sa te lupti pentru coroana. Da, acesta este ultimul joc pentru asta. Veti avea patru vieti si in acest caz trebuie sa castigati coroana. Va trebui sa va confruntati cu adversarii. Fiecare dintre acesti patru adversari va avea doua vieti. Trebuie sa alegeti si sa luptati cu ei unul cate unul. Runda va fi terminata numai atunci cand va loviti pe vrajmasii vostri sau veti pierde toate vietile. Deci te-ai descurcat?

No comments

Leave a Reply