Alege Pacanele

Fruits Evolution

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!
Joaca  pacanele pe bani real

Game Details

Fruits Evolution

Jocuri Pacanele Fruits Evolution Online GratisSlotul online Fruits Evolution este un slot de fructe traditional, cu o grafica mai buna, dar totul a fost dus la pasul urmator.

Jocuri Pacanele Fruits Evolution Online Gratis

 

Jocul se bazeaza pe cinci role si pe 25 de linii de castig care pot fi activate. Jucatorul poate alege orice numar de linie de plata pe care o plateste incepand cu doar 1, 5, 10, 15 si 25 de linii de castig. Inainte de a juca, trebuie sa decideti sa pariati de la 1 cent pana la 1 dolar. Pariul maxim pe rotatie este de 25 de dolari.

Jocul de cazino nu are optiune de mentinere sau oprire, dar in calitate de jucator, puteti decide sa utilizati functia de redare automata, care poate fi utila daca doriti sa jucati mult timp si nu doriti sa faceti clic pentru fiecare rotire.

Simboluri de joc

Simbolul slotului online este reprezentat de icoanele populare cu simboluri de rotire libera, scatter si salbatic. Simbolul salbatic poate inlocui toate celelalte pictograme si acest lucru ofera sanse mai mari de castig. Simbolul scatterului poate actiona in acelasi mod ca spinul gratuit si aceasta mana castiga mai bine jucatorul cu mai multe rotiri fara a folosi alta miza. Rularea gratuita vine cu multiplicatorul, astfel incat sa puteti colecta un premiu mai mare atunci cand castigati in timpul rotirilor gratuite.

Acest joc ofera, de asemenea, jocul bonus care poate fi deblocat cu trei sau mai multe simboluri bonus. Jocul bonus implica ridicarea monedelor de aur la intamplare si pentru a vedea daca se potrivesc. Plata potentiala a jocului este de 5000 de ori pariul.

No comments

Leave a Reply