Alege Pacanele

Fruits and Royals

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Fruits and Royals

Jocuri Pacanele Fruits and Royals Online Gratis„Fruits and Royals” aduce o tema roiala si clasica cu fructe. Caracteristicile suplimentare din acest joc de pacanele online sunt foarte interesante. Rundele bonus, simbolurile scatter, rotirile gratuite si alte optiuni fac acest joc sa fie special. Efectele sonore si grafica creaza atmosfera speciala pentru joc. Jocuri similare pe care le poti incerca sunt: Quest for Gold si Katana. Acest joc de cazino de tip slot este unul clasic. Are 5 role si 5 linii castigatoare. Interfata jocului este usor de urmrit si utilizat. Jucatorul poate alegeliniile castigatoare si valoarea pariului. Jocul are si un buton de auto play. Castigurile din acest joc de slot se calculeaza de la stanga la dreapta. Simbolul stelei este simbolul scatter si aduce castiguri atunci cand se afiseaza pe rolele aparatului de slot. Afisarea a 5 astfel de simboluri aduce un castig urias. Simbolurile din acest joc sunt: coroane de aur, regine, regi, lamai, prune, portocale si cirese si aduc castiguri jucatorului.

Jocuri Pacanele Fruits and Royals Online Gratis

 
Combinatia cea mai valoroasa este afisarea a cinci coroane de aur pe o linie castigatoare. Simbolul scatter aduce mai multa actiune in joc. Ace si st joc are cinci linii active. Pariul acceptat in acest joc de cazino de tip slot online variaza intre 8 si 2000 de credite. 10.000 de credite pot fi pariate pentru fiecare rotire. Combinatia castigatoare se calculeaza multiplicand pariul pentru linie cu indexul combinatiei. Jocuri similare ce mai pot fi jucate sunt: Attila si Quest for Gold.

Simbolul stelei este atat simbolul wild cat si simbolul scatter in joc. Acest simbol inlocuieste toate celelalte simboluri, formand combinatii castigatoare. Jucatorii ai o multume de variante de joc. Grafica si efectele sonore fac si mai interesanta experienta jocului. Per total, acest joc video slot de la Novomatic merita incercat pentru experinta inedita.

 

No comments

Leave a Reply