Alege Pacanele

Fruitilicious

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!
Joaca  pacanele pe bani real

Game Details

Fruitilicious

Jocuri Pacanele Fruitilicious Online GratisFruitilicious este un slot video care trezeste memeorii, Gradina Edenului cu toate fructele suculente care atarna pe vita de vie si asteapta sa fie luate de tine. Jocul acesta de pacanele are fructe delicioase si sunt amplasate in gradina cea mai indrazneata.

Jocuri Pacanele Fruitilicious Online Gratis

 

Cand deschideti jocul de tip slot video va veti intalniti cu fructe suculente care va vor implora sa le alegeti. Cand intrati in ecranul principal, veti gasi diferite fructe la role. Cu toate acestea, nu exista piete formale, deoarece fructele sunt doar agatate si sunt suspendate in vita de vie exotica. Unele dintre simbolurile pe care le veti vedea sunt fructe de pasiune, portocale, mere, rodii, struvideoguri rosii si ananas. Fundalul are o muzica relaxanta si se vor misca si se vor stoarce pe masura ce va veti intoarce.

Cum sa castiga acest slot video

Pentru a castiga, trebuie sa se potriveasca trei simboluri si simboluri diferite ofera premii diferite. Apple ofera cel mai mic premiu si cand ajungi la meciul trei, castigi 10. Rodia ofera cel mai mare premiu de 1000. Un simbol care are un numar de fructe diferite, ofera un premiu mic cand rotesti unul sau chiar doi. Cand iti rotesti trei, vei avea 200 de monede.

Caracteristicile jocului de pacanele

Jocul de pacanele Fruitilicious are 8 linii de castig cu 3 role. Puteti juca folosind o singura moneda pentru fiecare linie. Cu toate acestea, puteti actualiza valoarea monedei incepand de la 0,02 pana la 2,3. Jackpot-ul este in valoare de 1000. Nu trebuie sa te astepti sa vezi un simbol scatter, jackpot progresiv, simbol bonus sau simbol salbatic cu acest joc.

Jocul are o functie de redare automata pe care o puteti utiliza atat pentru a juca cu bani reali, cat si in modul distractiv.

No comments

Leave a Reply