Alege Pacanele

Fruit Smasher

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Fruit Smasher

Jocuri Pacanele Fruit Smasher Online GratisSlotul video Fruit Smasher este un joc de cazino online a carui actiune se desfasoara intr-o fabrica. Acest joc de pacanele gratuit este echipat cu 5 role si 10 linii castigatoare fixe.

Jocuri Pacanele Fruit Smasher Online Gratis

 

Jucatorul poate castiga indiferent de directia de afisare a simbolurilor. Aspectul jocului poate parea de scoala veche, dar este, de fapt, un joc de slot modern si foarte animat. Caracteristicile jocului includ un multiplicator si un wild interesant, ce poate creste valoarea castigului cu pana la 10 ori.

Caracteristicile jocului

Acest joc de cazino de tip slot include si o caracteristica dropping wild. Aceasta poate consuma o intreaga rola cu re-spin-ul ce este acordat pe rolele wild, din pozitia de dropping. Jocul include rotiri gratuite ce recompenseaza jucatorul cu 30 de rotiri gratuite si bonusuri. Grafica jocului este bine realizata, iar simbolurile sunt afisate in lazi colorate in culoarea fructelor.

Simbolurile jocului

Simbolurile jocului includ fructe de padure, pepeni, portocale, capsuni, ananas, pere si cirese. Simbolul cu cea mai mare valoare din joc este pepenele. Simbolul wild al jocului este lada ce are desanat pe ea semnul intrebarii. Simbolurile wild pot inlocui celelalte simboluri pentru a forma combinatii castigatoare. Castigul poate fi crescut in functie de multiplicatorul wild si variaza intre x2 pana la x10.

No comments

Leave a Reply