Alege Pacanele

Fruit Loops

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!
Joaca  pacanele pe bani real

Game Details

Fruit Loops

Jocuri Pacanele Fruit Loops Online GratisFruit Loops este jocul de cazino dezvoltat de Play Pearls si este vorba despre fructe diferite. Exista fructe diferite, cum ar fi lamaie, prune si piper, fiecare avand o expresie faciala proprie.

Jocuri Pacanele Fruit Loops Online Gratis

 

Tonul este pastrat cu afisajul principal. Bucla de fructe fusese scrisa in scrisoarea rosie a floppy pe varful a doua ciucuri de copaci in fiecare parte a ecranului si totul se pastra intr-un cadru aproape. Deoarece bobinele arata transplant, exista dealuri verzi, ferma mare si norii pufos in spatele lor. Unele dintre personajele jocului sunt de asemenea gasite pe ecran, ceea ce inseamna ca veti avea un broccoli, mar si pere.

Pepenele verde si parul aratau ca si cum ar fi bine, dar lamaile si strugurii nu sunt. Cartea salbatica a jocului este ardei iute, contrar simbolului obisnuit. Acesta este un adevarat foc de artificii. Jocul are, de asemenea, o palarie mexicana Sombrero, flacari de foc si mari litere rosii. Toate acestea se potrivesc simbolurilor flacari care ard alte carti care se asteapta sa se imprastie. Scatterul este o farfurie plina cu fructe diferite si se adauga crema.

Caracteristicile jocului

Cand incepeti sa jucati, trebuie sa stiti ca nu exista nicio modalitate prin care sa puteti schimba cele 25 de linii ale jocului, dar veti castiga in functie de cat de mult pariati. Ardeiul iute este cea mai mare icoana platitoare, prin obtinerea a 5, jucatorul primeste 30 de credite. Valoarea clasamentului se gaseste in 3 coloane.

No comments

Leave a Reply