Alege Pacanele

Frog Grog

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!
Joaca  pacanele pe bani real

Game Details

Frog Grog

Jocuri Pacanele Frog Grog Online GratisSlotul video Frog Grog este cel mai nou joc de cazino online si are un gameplay unic, care nu a fost lansat. Se pune vraja la pariorii care doresc sa se bucure de acest joc mai ales datorita caracteristicilor sale speciale de bonus. Motivul este ca jocul are 5 tamburi cu 23 de linii de castig si ofera simboluri si un multiplicator de 7 ori. Jocul include, de asemenea, icoane broasca care este salbatic cu un bonus de mister.

Jocuri Pacanele Frog Grog Online Gratis

 

Cand vine vorba de slot machine, broastele nu sunt ceva care va intra in mintea jucatorului. Broasca este un caracter stabil in cele mai multe basm si in tocanul vrajitoarelor. Frog Crog este cel mai nou joc, iar fundalul are ingrediente vitale pentru a face o preparare a cazanului cu dulapurile vrajitorului. Ingredientele sunt crapaturi si molite stralucitoare. Jucatorul poate roti rolele, iar castigarea reusita este obtinuta prin potrivirea diferitelor potiuni.

Plata se bazeaza pe pariul total si numarul simbolurilor aliniate. Jocul are 23 de linii de plata, iar jucatorii pot opta sa parieze incepand de la 0.10 pana la 100.00 credite de joc ca un pariu pe linii de plata. Cu pariurile deja puse intr-un singur loc, exista rolele care sunt puse in miscare, iar spinerii vor astepta sa castige premiul in functie de simbolurile pe care le primesc.

Simboluri de joc

Simbolul cu plata redusa este potiunea albastra, urmata de potiune verde, potiune purpurie, potiune rosie, ciulin si molie. Cea mai buna caracteristica a jocului este abandonarea simbolurilor, ceea ce inseamna ca daca exista o victorie, atunci combinatia castigatoare va fi inlocuita, ceea ce va da sansa unei noi victorii.

No comments

Leave a Reply