Alege Pacanele

Fortune Tree

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!
Joaca  pacanele pe bani real

Game Details

Fortune Tree

Jocuri Pacanele Fortune Tree Online GratisSlotul online Fortune Tree se bazeaza pe tema ghicitoarelor in viitor. Fundalul are un copac si este facuta din monedele de aur pur in timp ce bannerele cresc din ramuri si multe frunze. Jocul acesta de pacanele arata bogat si spectaculos atat in ​​detalii, cat si in culori. Jocul straluceste stralucit si are un impact profund asupra mediului, deoarece cristalele par a creste din pamant aproape de el.

Jocuri Pacanele Fortune Tree Online Gratis

 

Tambururile jocului arata uluitoare si exista o gramada de obiecte placate cu aur pe care le puteti gasi ca jgheab de apa, chei, nave, medalioane, monede, placi, fani si vaza.

Fortune Tree se bazeaza pe 25 de linii de plata fixe cu joc cu 5 tambururi. Aceasta inseamna ca trebuie sa pariati intotdeauna folosind toate liniile de castig. Daca castigi, atunci combinatia castigatoare va pastra culoarea, iar cele ramase vor parea monotone.

Joc de tip slot online cu simboluri speciale

Simbolurile salbatice ale jocului sunt in sine si pot inlocui alte simboluri daca termina combinatia castigatoare. Ele pot aparea numai pe cele 2, 3 si pe cele 4 role. Jocul acesta de pacanele are, de asemenea, un simbol scatter care va ajuta sa declansati rotiri gratuite daca obtineti trei sau chiar mai multe pe rolele consecutive. In timp ce jucati cu rotiri gratuite, va trebui sa alegeti dintre arborii care vor aparea pe rolele 2, 3 sau 4. Fiecare copac are o serie de rotiri care vin cu el.

No comments

Leave a Reply