Alege Pacanele

Forest Treasure

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Forest Treasure

Jocuri Pacanele Forest Treasure Online GratisForest Treasure” este un joc de pacanele gratuit ce imbina padurea cu magia. Software-ul jocului este profesional si lin si aduce castiguri mari. Acest joc de aparat de pacanele este echipat cu caracteristica bonus Magic Quest, dar si cu rotiri gratuite, Poti castiga peste 53.760 de monede in jocul bonus, in timp ce jocul normal aduce castiguri mai mici.

Jocuri Pacanele Forest Treasure Online Gratis

Forest Treasure” este un joc de cazino de tip slot gratuit cu 25 de linii castigatoare ajustabile, 5 role si 3 randuri. Jucatorul poate paria intre 1c si 5 dolari pentru fiecare linie. Jocul poate fi jucat in modul auto play, iar configuratia poate fi modificata, alaturi de animatii si muzica.

Simbolurile obisnuite includ unicornul, care are cea mai mare valoare. Cel mai mare premiu este de 2500 de monede atunci cand se afiseaza in numar de 5 pe rolele aparatului de slot. Pentru 4 unicorni, vei incasa 500, pentru 3 unicorni vei incasa 100, iar pentru 2 unicorni vei incasa 10. Alte simboluri prezente in joc sunt: pixie, vrajitorul, zana si spiridusul. Simbolurile cartilor de joc aduc cele mai mici castiguri.

Simbolul wild este insciptional cu cuvantul wild si este facut din ramuri. Acesta inlocuieste simbolurile obisnuite, dar nu si simbolurile speciale. Simbolul scatter este o fata din piatra si are cuvantul scatter inscriptionat. Atunci cand se afiseaza in numar de 5, vei castiga 40 de rotiri gratuite. Simbolurile vor declansa rotiri gratuite oriunde s-ar afisa pe role, deci nu numai pe liniile castigatoare. Un alt simbol special arata ca o jumatate de persoana sau o jumatate de copac si este verde. Atunci cand se afiseaza in numar de trei, vei intra in runda bonus numita Enchanted Quest.

No comments

Leave a Reply