Alege Pacanele

Fluffy Favourites

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Fluffy Favourites

Jocuri Pacanele Fluffy Favourites Online GratisUnii copii au o jucarie preferata de care nu se mai pot desparti. „Fluffy Favorites slot gameeste un joc de pacanele gratuit ce reflecta acest aspect al copilariei si readuce amintiri din trecut.

Jocuri Pacanele Fluffy Favourites Online Gratis

Fluffy Favorites slot game” este un joc de cazino de tip slot gratuit cu 25 de linii castigatoare si 5 role independente. Pariul poate fi stabilit in functie de posibilitati, intre 1 si 20 pentru fiecare linie castigatiare. De asemenea, poti alege si numarul liniilor castigatiare active, intre 1 si 25. Dupa ce ai stabilit pariul si numarul liniilor castigatoare, este timpul sa invarti rolele si sa astepti combinatia castigatoare. Poti juca manual sau poti activa optiunea auto play.

Simbolurile speciale ale jocului

Fluffy Favorites slot game” este un joc de aparat de pacanele in care simbolul wild este un elefant roz ce are capacitatea de a inlocui alte simboluri, formand astfel combinatii castigatoare si poate dubla castigurile. Tot simbolul wild poate debloca rotiri gratuite. Jucatorul primeste 15 rotiri gratuite atunci cand afiseaza 1 elefant, 20 de rotiri gratuite atunci cand afiseaza 4 elefanti si 25 de rotiri ratuite atunci cand afiseaza 5 elefanti.

Jocurile de slot moderne pot fi catalogate in functie de modul de joc. Jocul acesta de slot ofera numeroase castiguri si a devenit foarte apreciat. Atunci cand activezi caracteristica toy box, vei primi un free pick ce poate rezulta in peste 100x pariul plasat initial.

No comments

Leave a Reply