Alege Pacanele

Flame Busters

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!
Joaca  pacanele pe bani real

Game Details

Flame Busters

Jocuri Pacanele Flame Busters Online GratisFlame Busters este jocul de cazino cu 5 role cu 243 de moduri de a castiga. Se poate juca pe diferite dispozitive cu doar 10 p sau fiecare rotire. Slotul online are grafica stil retro arcade. Exista teme de lupta impotriva incendiilor, iar jucatorul trebuie sa caute simbolul focului, deoarece se poate transforma pentru a deveni un alt simbol. Este vorba atat de salbaticie cat si de imprastiere si ajuta jucatorul sa castige mare.

Jocuri Pacanele Flame Busters Online Gratis

 

Jocul de cazino are un joc bonus si puteti obtine 20 de rotiri gratuite cu el. Puteti colecta clopotele de alarma si puteti avansa la nivelurile care dau rotirile gratuite si declanseaza optiunea de aprindere a monedei. Aceasta este atunci cand moneda cu valoare mica va deveni simbolurile de incendiu si acestea pot transforma castigurile. Jocul ofera functia Fire Drill si aceasta este atunci cand 5 simboluri de monede schimba in simbolurile de incendiu. Varianta mare poate ajuta sa castigi de 5,280 de ori miza fiecarei rotatii. Simbolurile jocului includ T, J, Q, K si sunt pe monedele de stil Mario Brothers si exista McFry Roasty, vrajitor, robot, pirat, Toasty Cat si goatboy. Toasty the Cat este cel mai mare simbol platitor si jucatorul obtine miza inmultita de 10 ori obtinand 5 pe liniile de castig.

Caracteristicile jocului de cazino Flame Busters

Flame Buster are 5 tamburi cu 243 de moduri de a castiga. Jocul poate fi jucat pe orice dispozitiv care utilizeaza 10p pana la 100 pentru fiecare rotire. Pentru imaginile sale, jocul seamana cu Nintendo si are grafica care aminteste de jocul Mario Brothers.

No comments

Leave a Reply