Alege Pacanele

Fairy Tale

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Fairy Tale

Jocuri Pacanele Fairy Tale Online GratisJocul de cazino Fairy Tale are 5 tambururi cu 20 de linii de castig. Jocul de pacanele aduce liniste si pace si exista creaturi divine care sunt disponibile pentru a aduce si mai mult noroc cu castiguri mari in mediul idilic. Jocul reuneste un univers diferit cu un pachet frumos. Este plin de caracteristici suplimentare care sunt interesante.

Jocuri Pacanele Fairy Tale Online Gratis

 

Jocul a fost setat pe un cer cu nori pufosi care se confrunta cu rasaritul rasarit. Rotile sunt complet transparente si puteti aprecia mai bine vederea. Jocul a fost, de asemenea, inspirat de universul fairy si de aici i sa dat numele. Veti gasi o tema de natura puternica care va avea loc. Exista trunchiuri puternice, cu ramuri complicate care acopera frunze verzi si se pare ca va fi scoasa din nori pentru a separa rolele.

Pariurile jocului de pacanele

Exista diferite setari pe care le puteti ajusta astfel incat sa puteti seta rolele in miscare si sa asteptati sa castigati. Ar trebui sa incepeti prin stabilirea valorii monedei cand faceti clic pe pictograma Monede. Veti decide apoi numarul de monede de pariat si numarul de linii de plata. Este posibil sa castigi doar cu doua simboluri.

Simbolurile jocului de cazino

Fairy Tale slot are 10 simboluri frumoase si au fost integrate intr-o maniera perfecta in universul de joc. Exista cinci simboluri comune care sunt Asul, Regele, Regina, Jack si 10. Alte simboluri sunt simbolul Magic, trei zane, o blonda, bruneta si parul rosu. Cand primiti cinci, veti obtine jackpot-ul fermecat.

No comments

Leave a Reply