Alege Pacanele

Explosive Reels

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!
Joaca  pacanele pe bani real

Game Details

Explosive Reels

Jocuri Pacanele Explosive Reels Online GratisExplosive Reels este cu siguranta jocul de pacanele cel mai exploziv si plin de pe care l-am jucat vreodata. In afara de asta, acest joc ofera si niste premii grozave in comparatie cu multe alte sloturi video. Jocul acesta este produs de Game Art si este despre cautatori de aur si explozibili. Pe landa faptul ca este unul dintre cele mai exploxive si de actiune sloturi din lume, jocul acesta are si o doza importanta de umor. Multumita gradului mare de distractie garantata jocul acesta se bucura de o mare popularitate in randul jucatorilor. De fapt jocurile cu cautatori de aur au fost intodeauna cele mai populare jocuri de pacanele dar putine sunt atat de populare ca acest Explosive Reels.

Jocuri Pacanele Explosive Reels Online Gratis

 

Fundalul ne prezinta o mina de aur si tot restul de elemente grafice, animatii si simboluri sunt inrudite cu aceasta tematica spectaculoasa. In plus, si sunetele sunt tot tematice, cu explozii si zgomot de minerit. Jocul in sine este extrem de usor de stapanit in doar cateva minute de joc. Daca esti familiarizat cu pacanele produse de Game Art vei descoperi cu placere acelasi panou de control inteligent si intuitiv. Cu alte cuvinte, nu ai nevoie de experienta anterioara pentru a putea stapani si castiga acest slot online pentru ca vei intelege rapid cum este structurat panoul de control in scopul ajutorului jucatorilor.

Cu doar cateva clickuri poti incepe jocul la acest slot senzational care combina simbolurile clasice cu carti de joc cu simbolurile tematice cu imagini specifice mineritului aurifer. Spre exemplu, cel mai bine platit simbol este al batranului miner care iti va oferi pana la 2500 de monede pentru combinatia cea mai valoroasa.

 

No comments

Leave a Reply

Alege Pacanele