Alege Pacanele

Enchanted Prince

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Enchanted Prince

Jocuri Pacanele Enchanted Prince Online GratisEnchanted Prince slot machineeste un joc de pacanele gratuit nou, dar cu o tema clasica. Este un joc video slot interactiv incercat si testat. Tema este clasica, dar are un format modern.

Jocuri Pacanele Enchanted Prince Online Gratis

Enchanted Prince slot machine” este un joc de cazino de tip slot gratuit in care conceptul de slot este foarte bine dezvoltat. Are o tema centrala si este vibrant din punctul de vedere al aspectului si structurii. Jocul are 5 role decorate cu simboluri si embleme maiestuoase ce includ rubine in forma de inima, printese, nuferi, frunze si castele. In afara acestora, te vei intalni si cu cartile de joc 9, Q, A, J si K. Toate sunt frumos realizate si aduc o nota in plus de roialitate jocului.

Simbolurile jocului

Cele 5 role ale jocului ofera sansa ca jucatorul sa obtina 25 de linii castigatoare. Simbolul cel mai valoros din acest joc de aparat de pacanele este frumoasa printesa ce poate aduce jucatorului pana la 2400 de credite, atunci cand se afiseaza in numar de 5. Urmatorul simbol ca si valoare este castelul ce aduce pana la 1800 de credite atunci cand se afiseaza in numar de 5.

Ca si jucator, poti alege sa joci cu 1 pana la 20 de credite pentru fiecare linie si fiecare rotire. Atunci cand vine vorba de linii castigatoare, jucatorul poate activa toate cele 25 de linii castigatoare odata. Jucatorul care doreste sa vada cum se intampla magia, poate alege sa activeze functia auto play. Aceasta permite ca jucatorul sa invarta neintrerupt timp de 10, 20, 50 sau 100 de jocuri.

No comments

Leave a Reply