Alege Pacanele

Eagles Wings

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Eagles Wings

Jocuri Pacanele Eagles Wings Online Gratis„Eagle’s Wings” este un joc de pacanele gratuit online dintre cele mai antractive de pe piata. Jocul este bazat pe cele mai frumoase peisaje americane. Frumuseatea muntilor si peisajele sunt integrate in fundalul jocului. Exista 5 role si 25 de linii castigatoare in acest joc de aparat de pacanele gratuit. Persinajul principal este Vulturul American, iar taramul acesta este casa lui. Acest joc grozav de slot gratuit este echipat cu caracteristici bonus.

Simbolurile wild, scatter si rundele gratuite sunt caracteristicile bonus cele mai importante. Logo-ul jocului este simbolul wild si are capacitatea de a inlocui toate celelalte simboluri pentru a forma combinatii castigatoare. Acesta dubleaza si premiile incasate din combinatiile castigatoare. Microgaming este dezvoltatorul acesti grozav si distractiv joc de pacanele gratuit. Grafica si animatiile sunt de cea mai buna calitate si se incadreaza perfect in tema jocului.

Jocuri Pacanele Eagles Wings Online Gratis

 

Prin acest joc de cazino de tip slot online, Microgaming ofer posibilitatea jucatorului de slot sa zboare alaturi de vulturul american. Grafica, fundalul , animatiile, simbolurile si efectele sonore sunt conectate la tema si fac acest joc sa fie unul din cele mai bune jocuri de pacanele create vreodata. Acest joc de slot are numeroase premii. Pentru a incasa aceste premii, caracteristicile bonus sunt si ele prezente. Simbolurile wild si scatter, rundele gratuite si jocurile bonus fac parte din acest joc. Simbolul scatter al jocului este Lucky Eagele Coin si este cel care declanseaza caracteristica bonus. Aceasta este simpla, iar jucatorul trebuie sa aleaga trei monede dintr-o colectie pentru a activa runda de rotiri gratuite. Aceasta runda poate contine pana la 60 de rotiri gratuite si poate fi declansata oricand, din nou.

No comments

Leave a Reply