Alege Pacanele

Drunken Vikings

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Drunken Vikings

Jocuri Pacanele Drunken Vikings Online GratisCui nu-i plac vikingii? Te-ai intrebat vreodata ce ar face vikingii daca ar fi beti si instabili? Acest joc de pacanele ar putea sa va dea de fapt o idee despre acea lume. Exista multe jocuri de cazino cu multa mister, aventura si emotie, dar exista cateva jocuri cu o tema atat de distractiva. Drunken Vikings este un joc de pacanele care va ofera distractie pura. Vezi ca vikingii fac multe lucruri nebunesti aici. Simbolurile sunt de asa natura incat va vor umfla de ras cand le veti vedea. S-ar putea sa te indragostesti de acest joc de cazino gratuit. Nu numai ca este o tema frumoasa, dar si suma pe care o castigi este de asemenea foarte buna.

Jocuri Pacanele Drunken Vikings Online Gratis

 

Spre deosebire de alte jocuri de pacanele gratuite, acest joc are 500.000 de dolari ca suma maxima de jackpot. Veti castiga de doua ori jackpotul ca la oricare alt joc de pacanele. Asta nu este totul – este, de asemenea de doua ori mai placut decat alte jocuri cu de cazino. Exista o runda scatter si exista mai multe rotiri gratuite, care sunt la fel de satisfacatoare. Exista 15 linii de plata aici si maximul pe care il puteti paria pe linie este de 75$. Am vazut ca pe intreaga durata a jocului exista un bun flux de bani. Doar cand credeti ca jocul isi pierde ritmul, va sunt prezentate si mai multe victorii care va pastreaza alert.

Acesta este un joc de cazino usor de invatat – plasati mouse-ul peste tabelul de plata o singura data si veti afla despre toate simbolurile existente. Personajele care apar pe sloturi sunt, de asemenea, misterioase si mentin sloturile angajate. Nu veti simti plictiseala la acest joc de pacanele.

No comments

Leave a Reply