Alege Pacanele

Dinosaur Adventure

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Dinosaur Adventure

Jocuri Pacanele Dinosaur Adventure Online GratisDinosaur Adventure este un joc de pacanele cu 5 tambururi. Nu exista linii de plata aici, ci doar posibilitati. De fapt, exista 1024 de posibilitati pentru a castiga jackpot-ul!

Jocuri Pacanele Dinosaur Adventure Online Gratis

 

Arata ca o lovitura care merita luata. Daca va plac sloturi video gratuite, ati sti ca acesta este un lucru cu adevarat unic. In afara de oportunitatile de a castiga, aveti si optiunea de a va bucura de tema care este proaspata si unica. Cine nu-i place Jurassic Park? In cel mai bun caz, daca sunteti o mileniu, atunci veti aduce niste amintiri ale T-Rex-ului infricosator.

In acest joc de pacanele, simbolurile standard sunt platite in intregime – acestea va vor continua sa va dea din nou, dar trebuie sa va tineti ochii pe marile simboluri. Cel mai mare simbol platitor aici nu este surprinzator T-Rex. Va va oferi niste victorii destul de bune. Doar doua simboluri ale T-Rex sunt tot ce aveti nevoie pentru a debloca potentialul de castig al sloturilor aici. Dar asteapta! Unde exista un T-Rex, in lumea jurasica, trebuie sa existe si un vulcan. Aici vulcanul care scuipa lava nu este altceva decat simbolul Wild. La fel ca lava cuprinde toate, vulcanul va erupe si va cuprinde toate simbolurile si le va transforma intr-o combinatie castigatoare. Ambele figuri periculoase – T-Rex si vulcanul sunt prietenii tai pe acest slot video gratuit. Ele vor creste sansele noastre de a castiga.

Dar lucrurile devin foarte interesante in timpul rundei gratuite de rotiri. In timpul acestei runde, cand apare simbolul salbatic, va va face sa castigati mai mult – prin multiplicarea castigurilor. Cele mai salbatice in timpul rotirilor gratuite rotunde, cu atat mai mult castigurile tale. Cu toate acestea, salbaticul nu poate inlocui niciodata scatterul.

No comments

Leave a Reply