Alege Pacanele

Diamond Croupier

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!
Joaca  pacanele pe bani real

Game Details

Diamond Croupier

Jocuri Pacanele Diamond Croupier Online GratisDiamond Croupier este jocul de pacanele porivit pentru tine daca iti place emotia cu drama. Jocul are un gameplay rapid, cu o grafica frumoasa. Este un slot video plin de distractie si este elegant si elegant.

Jocuri Pacanele Diamond Croupier Online Gratis

 

Cand incepeti sa jucati acest joc de pacanele, veti primi cinci role virtuale si ar trebui sa incepeti sa le rotiti astfel incat sa puteti ajunge la combinatia castigatoare. Numarul de linii de plata poate depinde de numarul de pariuri pe care l-ati setat in timp ce maximul este de 1 credit total pe fiecare linie si puteti paria pe cele 25 de linii disponibile.

Cand jucati, va puteti bucura, de asemenea, de simbolurile suplimentare cum ar fi simbolul scatter si salbatic impreuna cu simbolurile bonus. Puteti obtine un singur joc bonus ori de cate ori aterizati pe simbolul bonus, indiferent de numarul de simboluri pe care le obtineti.

Daca jucati simbolul bonus, va trebui sa alegeti sase in noua cutii de zaruri. Cand alegeti o caseta, valoarea acesteia este afisata si cand ati terminat cu a sasea caseta, veti vedea cat ati castigat si cand se termina jocul bonus.

Caracteristicile jocului de pacanele

Jocul este frumos proiectat si are grafica HD vibranta, cu detalii bogate cu ele. Simbolurile jocului amintesc de viata cazinoului, cum ar fi zarurile si simbolurile sloturilor mini cu jetoane. Puteti juca jocul direct in browserul web, astfel incat ar trebui sa aveti un dispozitiv compatibil cu blitul sau o conexiune la internet pentru al juca.

No comments

Leave a Reply