Alege Pacanele

Dancing Lions

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Dancing Lions

Jocuri Pacanele Dancing Lions Online GratisDancing Lions este pur si simplu unul dintre cele mai bune pacanele online care au drept inspiratie China. De fapt, acest slot video este este narat in jurul traditional festival chinezesc. Sa faci sloturi care au China in prin plan a devenit foarte populat printre producatorii de jocuri de noroc, dar nu multe dintre ele au devenit chiar atat de populare ca acesta in discutie. Producatorul Game Art a facut toti pasii necesari pentru a mentine calitatea si standardele inalte ale jocurilor lor.

Jocuri Pacanele Dancing Lions Online Gratis

 

Designul jocului nu are niciun cusur si are darul de a atrage jucatorii si pentru premiile generoase pe care le ofera dar si pentru grafica de calitate, animatiile realiste si sonorul de top. Acest slot video este unul plin de culoare si realizat pentru a descrie celebrarea festivalului anula din China. Fiecare parte din acest joc este cumva conectata cu acets festival chinezesc. Jocul este unul foarte simplu de jucat si nu ai nevoie de prea multa experienta pentru slotul este intuitiv si te poti bucura astfel de minunatul joc cu 5 role si 10 linii de pariere fixe.

Jocul incepe prin alegerea mizei de catre jucator. Acest lucru se face foarte usor, actionand cateva butoane asezate in subsolul ecranului. Premiile sunt de fapt dependete de marimea mizei alese si cresc atunci cand creste si miza. Functia de auto-play este in sprijinul oamenilor ocupati dar care oricand vor sa castige cativa bani in plus de la pacanele. Numarul simbolurileo a fost limitat la 10 simboluri reale, care iti vor aminti pe loc de pacanele clasice din salile de aparate.

 

No comments

Leave a Reply