Alege Pacanele

Cup Carnaval

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Cup Carnaval

Jocuri Pacanele Cup Carnaval Online GratisDaca nu vrei sa stai prea mult departe de ceea ce s-a intamplat in Brazilia, atunci „Cup Carnaval sloteste jocul de pacanele gratuit potrivit pentru tine.

Jocuri Pacanele Cup Carnaval Online Gratis

Cup Carnaval slot” este un joc de cazino de tip slot gratuit ce este o combinatie intre fotbal si cazino. Te vei bucura de ritmul de samba irezistibil si de vibratia jocului. Nu exista un alt joc ce iti va da acest sentiment. Caracteristicile jocului sunt numeroase si disponibile.

Febra Braziliei este renumita si irezistibila din punctul de vedere al muzicii si festivitatilor. In timp ce dansatorii uimitori umplu ecranul, elementele fotbalului te vor invalui. Te vei intalni cu artificii, dansatori, manusi si ghete de fotbal. Vei vedea si vuvuzelele celebre in Africa de Sud.

Simbolurile jocului

Cup Carnaval slot” este un joc de slot gratuit pe care il poti juca, indiferent de cati bani ai. Poti seta jocul sa se deruleze cu cate linii castigatoare doresti, intre 1 si 25. Jocul are 5 role. Pariul poate fi si el modificat cu butoanele sus si joc disponibile pe ecran. Jocul este echipat cu numeroase caracteristici distractive ce vor captiva jucatorul pentru o perioada lunga de timp. Daca afisezi trei sau mai multi dansatori, vei debloca modul rotirilor gratuite. Trei dansatori vor aduce 3 rotiri gratuite. Cu cat mai multe simboluri identice afisate, cu atat mai multe rotiri gratuite acordate. Simbolul wild al jocului este mingea.

No comments

Leave a Reply