Alege Pacanele

Crazy Jungle

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Crazy Jungle

Jocuri Pacanele Crazy Jungle Online GratisCrazy Jungle” este un joc de pacanele gratuit modern, ce are ca tema viata salbatica africana. Acest joc de aparat de pacanele gratuit are 15 linii castigatoare si 5 role si este echipat cu caracteristici speciale ca: simboluri wild si scatter si bonusuri.

Jocuri Pacanele Crazy Jungle Online Gratis

Crazy Jungle” este un joc de cazino de tip slot gratuit a carui tema este misterioasa jungla africana. Jocul a fost creat cu o animatie perfecta. Jocul este echipat cu trei simboluri speciale ce aduc recomense. Papagalul este simbolul wild, sarpele este simbolul scatter, iar maimuta este simbolul bonus. Papagalul se va comporta ca wild pentru celelalte simboluri, iar jucatorul va incasa premii alaturi de multiplicatoare. Rotirile gratuite reprezinta inca o caracteristica speciala a acestui joc de slot gratuit. Acestea sunt declansate de simbolul scatter. Acest simbol trebuie sa apara pe prima sau a cincea role, si trebuie sa se afiseze pe doua role pentru a activa bonusul rotirilor gratuite in numar de 5.

Maimuta vine cu un joc bonus atunci cand apare pe cele trei role din mijloc. Pentru ca jocul bonus sa fie activt, simbolurile trebuie sa se afiseze pe linii catigatiare active. In timpul jocului bonus, daca afisezi un buchet de banane, vei primi intre x20 si x300, in functie de cate banane exista. Jocul are 15 linii castigatoare si fiecare dintre acestea necesita o monede pentru a se activa. Simbolul jackpot al jocului este leul si acesta va multiplica pariul x9000.

No comments

Leave a Reply