Alege Pacanele

Clash Of Pirates

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!
Joaca  pacanele pe bani real

Game Details

Clash Of Pirates

Jocuri Pacanele Clash Of Pirates Online GratisPiratii au devenit un subiect popular pentru multe lucruri si acum sunt in cazinouri online. Chiar daca piratii ar putea arata mai rau, vor castiga mai bine. Jocul de pacanele are loc la 30 de linii de plata cu 5 role.

Jocuri Pacanele Clash Of Pirates Online Gratis

 

Jocul de pacanele Clash of Pirates se refera la personaje colorate care se indreapta spre mare, in timp ce exista cupluri de caracteristici bonus precum inlocuirea salbatica cu rotiri gratuite care ajuta jucatorul sa deschida casetele in timpul jocului.

Designerii au acordat mai mult timp jocului si puteti vedea caracatita uriasa cu tentaculele pe catargul unei nave, in timp ce ploaia cu miscari marinate poate creste drama. Tamburele sunt inconjurate de o franghie groasa care atarna pe catarg, in timp ce cilindrul pluteste sub ele pentru a-si termina fotografia.

In partea dreapta a unui joc, exista panoul de control si puteti incepe sa jucati cu 0,30 pentru fiecare rotire sau puteti merge pana pentru a ajunge la 150,00 dolari. Cand doriti, puteti incepe sa jucati cu versiunea gratuita pentru a afla ce se intampla in joc.

Simboluri jocului de pacanele Clash of Pirates

Jocul de pacanele are 9 simboluri, iar primele sunt simbolurile cardului care sunt A, K, Q, J, 10 si 9. Fiecare dintre ele are o culoare diferita si sunt montate cu diferite monede de argint, ceea ce le face sa iasa in evidenta fata de campul obisnuit simbol.

Alte simboluri sunt baiatul de cabina, piratul grizzled cu atitudine proasta si barbe uriase, doamna orientala, simbolul abisului si o busola ruginita.

No comments

Leave a Reply