Alege Pacanele

Chinese New Year Evoplay

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!
Joaca  pacanele pe bani real

Game Details

Chinese New Year Evoplay

Jocuri Pacanele Chinese New Year Evoplay Online GratisChinese New Year este jocul de pacanele cu tema chineză. Jocul este uimitor și este plin de imagini detaliate și frumoase de steaguri, cookie-uri, monede și dragoni. Ea are, de asemenea, multiplicatorul cu un simbol mare de plată, care este, de asemenea, simbolul sălbatic al slotului video.

Jocuri Pacanele Chinese New Year Evoplay Online Gratis

 

Împreună cu cultura irlandeză și Egipt, obiceiul chinez este, de asemenea, cel mai popular subiect. Nu există nimic care să devină mai mare în comparație cu sărbătorile lor de Anul Nou. Acest joc seamănă cel mai bine cu galbenul și roșul strălucitor care domină ecranul. Împreună cu titlul, există scenariul chinezesc. Jucătorul poate observa caseta roșie care conține diferite sume.

Jocul de pacanele se bazează pe 25 de linii de plată cu 5 role, ceea ce ia durat proiectanților suficient timp în proiectare. Există dragoni drapați pe role, în timp ce felinarele animate se vor bate în cerul înstelat, cu o panoramă urbană sub el.

Jocul are multe opțiuni de pariere și include versiunea gratuită care poate fi utilizată de jucătorul care dorește sesiunea de practică. Pentru a juca cu bani reali, ar trebui să începeți cu 0.25 fiecare rotire și poate fi ridicată pentru a ajunge la 250.

Simboluri le slotului video Chinese New Year

Fiecare bobină are 3 poziții vizibile de simbol, în timp ce jucătorii pot câștiga când primește 3 simboluri. Simbolurile includ cookie-ul gustos, pocnitori, bannere, felinare, monede și steaguri. Dragonul galben este cel de-al doilea simbol cel mai înalt de plată, în timp ce dragonul roșu feroce este cel mai înalt simbol plătitor. Un simbol sălbatic este un disc galben care are simboluri zodiacale și plătește și cel mai bun.

No comments

Leave a Reply