Alege Pacanele

Chili Baby

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Chili Baby

Jocuri Pacanele Chili Baby Online GratisChili Baby este un joc de cazino energic si luminos realizat de Casino Technology. Are o tema din Mexic si carnaval. Jucatorii se pot bucura de sombreros, chitare si sticla plina de Tequila. Exista un om mexican, culori indraznete si dansatori de carnaval.

Jocuri Pacanele Chili Baby Online Gratis

 

Jocul de cazino este alcatuit din 30 de linii de plata, 3 simboluri si 3 randuri. Simbolurile speciale ale jocului includ caracteristici de pariere; simboluri scatter, rotiri gratuite rotunde cu simbolul salbatic in expansiune.

Jocul este cea mai buna alegere pentru jucatorii care ii plac distractia gasita cu carnavalurile. Simbolul extins al jocului poate completa intreaga bobina pentru a crea combinatiile castigatoare.

Simboluri de joc de cazino

Simbolul scatter este un ardei iute si se gaseste la steaua de aur. Scatterul poate plati cea mai mare suma de plata, care este de 30.000 de monede prin potrivirea 5. Pe langa faptul ca este cea mai buna pictograma, poate duce si la rotiri gratuite prin obtinerea a 3 simboluri. Alte simboluri ale jocului includ omul mexican capabil sa plateasca cel putin 10.000 de monede obtinand 5. Simbolurile maracilor, chitara spaniola, sombrero, cactus si Tequila ofera 4000 de monede pentru potrivire.

Jocul de cazino Chilli Baby are, de asemenea, o caracteristica de jocuri de noroc si permite jucatorului sa parieze castigul si sa aleaga tipul de card. Aceasta caracteristica este activata atunci cand castigul nu depaseste de 10 ori pariul. Este posibil sa cvadruplezi sau sa dublezi castigul, alegand costumul sau culoarea cardului disponibil.

No comments

Leave a Reply