Alege Pacanele

Cash Spell

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!
Joaca  pacanele pe bani real

Game Details

Cash Spell

Jocuri Pacanele Cash Spell Online GratisIn cazul in care va place magia, atunci acest joc de cazino dezvoltat de PlayPearls este jocul de noroc potrivit pentru tine. Este distractiv, ciudat si dragut in acelasi timp si este plin de vrajitori, vrajitoare si obiectele pe care le folosesc in mestesugurile lor.

Jocuri Pacanele Cash Spell Online Gratis

 

Simtul jocului este caricatural. Chiar daca exista o multime de obiecte magice de pe ecran, cum ar fi bufnitele care zboara la bobine, cartile de vrajitorie, vrajitorii si vrajitoarele. Exista, de asemenea, sortimentul literelor care reprezinta cartile de joc. Muzica de fundal este blanda si hipnotica. Transporta jucatorul intr-un alt loc si inca o data pentru cineva care crede in magie.

Premiul de top al jocului de cazino este oferit de Expertul care arata ca un gnom si ofera 1500 de monede pentru orice persoana care pariaza numarul maxim si potriveste cele cinci simboluri. Inainte de a incepe sa jucati, tabelul de plati va arata cat de mult puteti castiga in functie de cat ati pariat. Pentru a castiga mai mult, trebuie sa resetati miza si sa reveniti in tabelul de plati pentru a obtine rezultate actualizate. Broasca cu o palarie de vrajitor este scatterul care vine cu rotiri gratuite.

Caracteristicile jocului de noroc Cash Spell

Jocul se bazeaza pe 25 de linii de plata cu 5 role. Jocul poate fi modificat prin utilizarea butoanelor numerotate de pe partea rolelor si pot fi setate la orice numar. Jocul permite o moneda pentru fiecare linie si valoarea monedei este cuprinsa intre 0,10 si 2,00.

No comments

Leave a Reply