Alege Pacanele

Candy Cash Deluxe

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Candy Cash Deluxe

Jocuri Pacanele Candy Cash Deluxe Online GratisJocul de cazino online Candy Cash Deluxe nu este un eveniment rar. Candy Cash ofera echipei o clasa si exclusivitate pentru un amestec pentru a face creatia sa iasa in evidenta. Vechiul se va intalni cu noul si acest lucru va face apel la publicul larg. Vei fi singurul judecator atunci cand e vorba de a decide daca vei iubi sau nu iubi acest slot video.

Jocuri Pacanele Candy Cash Deluxe Online Gratis

Candy Cash Deluxe aduce inapoi multe lucruri din slotul video Candy Cash si acest lucru este in termeni de universul grafic si tema. Bobinele transparente sunt pline de simbolurile simbolice si simbolurile bomboane. Cu toate acestea, pentru acest joc, fundalul pare ca o tapiserie intunecata la inaltime si are ornamente de aur complicate. Aceasta este simpla atingere care da jocului sau un nou simt.

O tema muzicala a fost transformata si se transforma intr-o melodie de jazz. Se simte ca si cum ati fi putut sa va relaxati in holul unui hotel foarte scump. In toate lucrurile, jocul este ca o versiune de lux a versiunii sale mai vechi.

Linii de plata a jocului sunt in numar de 30, iar jucatorul poate activa oricare dintre ele incepand de la 1 pana la toate cele 20. Rolele sunt in numar de cinci. Pariul poate fi ales din acelasi meniu, dar puteti ajunge pe ecran cand puteti incepe sa jucati.

Simboluri de slot video

Simbolurile jocului includ cartile de joc care sunt As, Rege, Regina, Juvete si 10. O alta este bomboana dezbracata, inimile rosii cu semnul de aur de dolari.

No comments

Leave a Reply