Alege Pacanele

Burning Flame

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Burning Flame

Jocuri Pacanele Burning Flame Online GratisBurning Flame este un slot video 100% traditional dar care a re un aspect modern si placut. Acest joc nu are un set modern de simboluri sau format de joc, dar grafica si sonorul sunt moderne si uimitoare in comparatie cu alte aparade de joc traditionale care sunt disponibile pe piata. Acest joc misto are 5 role si 5 linii castigatoare, fix cum erau aparatele pacanele de altadata. Acesta este de fapt unul dintre cele mai simple formate in care poate fi impachetat un slot video. Asta il face insa foarte populat in randul jucatorilor care nu s emai satura de jucat la un aparat clasic si simplu. Acesta este o capodopera de slot venita de la procucatorul de pacanele Game Art.

Jocuri Pacanele Burning Flame Online Gratis

 

Una peste alta, priducatorul a facut o treaba foarte buna cand a introdus toate aceste caracteristici interesante. Simbolurile de pacanele clasice nu lipseste 7, stelele, clopoteii si simbolurile,cu traditionalele fructe. Toate acestea sunt simbolurile traditionale imprumutate de la aparatele de pacanale cu fructe din salile de joc. Oricum, exista mi de astfel de aparate cu fructe dar doar cateva mai merita sa fie incercate la fel de mult ca acest slot, mai ales daca este un fan al aparatelor de joc clasice.

Acest slot senzational este bazat pe fructe si flacari. Asadar, atunci cand incepi jocul te intampina cu flacari si cu un aspect foarte misto care sa tina jucatorii foarte amuzati. Totusi nu exista niciun simbol bazat pe foc sau flacari. Jocul nu necesita cunostinte speciale si poate fi jucat foarte usor de oricine stie sa foloseasca un laptop sau computer la nivel normal.

Premiul cel mare la acest joc este de 1000 de ori miza si cel mai mare pariu care poate fi facut este de 2.5 monede pe fiecare rotire.

 

No comments

Leave a Reply