Alege Pacanele

Birds on a Wire

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!
Joaca  pacanele pe bani real

Game Details

Birds on a Wire

Jocuri Pacanele Birds on a Wire Online GratisSlot online Birds on a Wire este un joc de cazino cu diferite pasari care se invarte in aer si regulile acestui joc au fost explicate pe ecran. Pasarile se odihnesc pe fire diferite si sunt din stalp de energie electrica. De aici, scena pare senina, dar ceea ce urmeaza este ceva socant. Cand jucatorul atinge rotatia, el va vedea ecranul derulat spre stanga unde se vor deschide trei fire goale si 15 pasari diferite se vor deschide. Daca pasarile formeaza combinatia de victorii, atunci ele vor fi necurate, astfel incat acestea sa se opreasca sa fie pasari.

Jocuri Pacanele Birds on a Wire Online Gratis

 

Slotul online Birds on a Wire arata distractiv si toate pasarile din joc arata ca si cum ar avea ochi largi si nu arata inteligent. Simbolurile jocului includ diferite tipuri de pasari, cum ar fi cocosi, papagali si gaini. Simbolul de inalta platita este gaina si ofera 12x pariul prin obtinerea a cinci dintre ele. Buchetul roz este urmatorul si cel de-al treilea simbol platit este papagalul.

Caracteristicile jocului de cazino Birds on a Wire

Jocul nu include bobinele reale in loc, dar este un standard 5 tambururi. Prin obtinerea victoriei, pasarile se prajeau si pleaca, iar acest lucru lasa locul unde se pot umple noile pasari. Acest lucru poate crea o victorie mai buna si de fiecare data cand exista o victorie, atunci exista si un multiplicator mai mare. Prima victorie vine cu 2x multiplicatorul, apoi 3x de pana la 5 ori. Castigurile de pe joc sunt de 17, dar sunt reglabile astfel incat sa poata fi reduse.

No comments

Leave a Reply