Alege Pacanele

Beowulf Pragmatic Play

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Beowulf Pragmatic Play

Jocuri Pacanele Beowulf Pragmatic Play Online GratisBeowulf slot game” este un joc de pacanele gratuit cu 25 de linii castigatoare si 5 role. Tema jocului este epica, iar jocul este echipat cu doua caracteristici bonus ce includ Grendel Attack si care se activeaza aleator si ofera re-spin pentru fiecare monstru pe care reusesti sa il rapui. Simbolurile devin wild in re-spin. Caracteristica rotirilor gratuite se activeaza atunci cand poti rapune dragonul. Vei primi atunci inca 3 rotiri gratuite.

Jocuri Pacanele Beowulf Pragmatic Play Online Gratis

Beowulf slot game” este un joc de cazino de tip slot gratuit cu 25 de linii castigatiare si 5 role. Jocul are o tema de aventura si este bine realizat. Are indeajuns de multe caracteristici ce includ: simboluri wild locked si sticky, multiplicatoare mari si rotiri gratuite. Pariul poate varia intre 30p si 300 pentru fiecare rotire. Joculse desfasoara in Scandinavia, acolo unde poemul mediaval mentioneaza povestea lui Beowulf si acolo unde au avut loc epicele lupte cu monstrul Grendel. Versiunea jocului de slot il aseaza pe erou intr-o confruntare diferita cu jucatorul, astfel ca acesta sa castige.

In timpul jocului, trebuie sa fi atent la caracteristica Grendel Attack, caci se activeaza la intamplare. Atunci cand este activa, creatura monstruasa va aparea pe cea de a 5-a rola. Beowulf se misca dintr-o parte in alta a rolei pentru a il invinge pe Grendel. Fiecare re-spin este acordat pentru fiecare infrangere a monstrului. Cel de-al doilea bonus major al jocului este caracteristica rotirilor gratuite ce se activeaza atunci cand cel putin 3 simboluri scatter se afiseaza. Simbolul scatter este grotesca mama a lui Grendel.

No comments

Leave a Reply

Alege Pacanele