Alege Pacanele

Baseball

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!
Joaca  pacanele pe bani real

Game Details

Baseball

Jocuri Pacanele Baseball Online GratisDaca sunteti unul dintre oamenii caruia va plaec acest joc din America, atunci va va placea jocul de pacanele online Baseball. Jocul se bazeaza pe 30 de linii de plata cu 5 role si va veti bucura de tot ce are in oferta.

Jocuri Pacanele Baseball Online Gratis

 

Fundalul jocului de tip slot video este un stadion cu caracter impresionant al unor titluri noi care fac sa se simta ca si cum ati putea lua parte la World Series. In afara de stadion, veti putea vedea un executant care vrea sa patrunda in teren. Cele mai multe dintre simbolurile de pe role se bazeaza pe simbolurile de baseball, cum ar fi sapca de baseball, fana cea frumoasa, mingiile de joc, pantofii de joc, trofeul, campul si vestiarele.

Caracteristicile jocului de pacanele

Jocul este usor de jucat si controalele jocului sunt simple. La panoul de control puteti vedea modurile de plata, pariul total si liniile care arata cat de mult poate castiga jucatorul. Sectiunea de pariuri si liniile totale au sagetile care permit jucatorului sa ajusteze liniile si cele mai bune. Butonul de redare automata cu ajutorul butonului de centrifugare se afla in partea dreapta a acestor afisaje. Un joc auto va ajuta sa faceti o pauza de a fi nevoita sa va rotiti de fiecare data.

Simbolul scatter al jocului de pacanele este un tablou de bord. Cand obtineti trei dintre ele, veti obtine patru rotiri si sa va largiti. Simbolul salbatic este capabil sa inlocuiasca alte simboluri din joc daca ajuta la castigarea. Simbolul bonus al jocului este o cutie de aluat si un mitt de capturare.

No comments

Leave a Reply