Alege Pacanele

Babushkas

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!
Joaca  pacanele pe bani real

Game Details

Babushkas

Jocuri Pacanele Babushkas Online GratisSlotul online Babushkas este jocul de noroc video si este un amestec de grafica de inalta calitate cu atmosfera rusa unica. In joc, puteti gasi cateva papusi ruse care se gasesc pe role si puteti crea o combinatie unica pentru simbolurile care creeaza reactia in lant cu alte surprize care va pot transforma sa deveniti bogati dintr-o data.

Jocuri Pacanele Babushkas Online Gratis

 

Slotul online se bazeaza pe aspectul unic care a fost inspirat de folclorul rusesc si ofera dinamica jucatorului cu mediul 3D dintr-o data.

Fundalul pare a fi aproape de modelele abstracte de tricotat si exista role transparente care permit simbolurilor sa curga liber in prim-plan. Exista o muzica dinamica in fundal cu animatia neasteptata a tamburului, cu rezultatul final, care a devenit impresionanta.

Babushka nu arata ca alte jocuri pe care le-ati vazut. Incepand cu grafica, se asteapta ca calitatea jocului sa priveasca multi jucatori.

Caracteristicile jocului

Jocurile arata unice, dar in acelasi timp sunt usor de utilizat. Jocul jocului este usor si jucatorul are doar cateva reguli pe care le poate urma. Jocul a fost organizat pentru a avea 17 linii de plata fixe cu 5 role. Prin aterizarea simbolurilor identice la linii de castig, jucatorul poate obtine recompensele in numerar. Rasplata depinde de cat de mult a cantat cineva si de simbolurile care au facut castigatorul.

Simbolurile jocului de noroc sunt papusi rusesti si sunt in numar de 7. Combinatia castigatoare incepe la obtinerea a 3 din aceleasi simboluri pana la 5.

No comments

Leave a Reply