Alege Pacanele

Arena de Toros

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!
Joaca  pacanele pe bani real

Game Details

Arena de Toros

Jocuri Pacanele Arena de Toros Online GratisJocul de pacanele Arena de Toros se desfasoara in arena. Ecranul este rosiatic, iar simbolurile sunt colorate, aducand adrenalina printre jucatori.

Jocuri Pacanele Arena de Toros Online Gratis

 

Strctura jocului de pacanele este 3×5 cu 20 de linii castigatoare. Jocul iti ofera sansa de a infrunta taurul si de a pecetlui dragostea pentru o femeie seducatoare de care este indragostit toreadorul.

Pentru a incepe jocul trebuie sa plasezi pariul, ce variaza intre 0,05 si 2,00. Atunci cand apesi pe fiecare linie, vei avea posibilitatea sa schimbi numarul liniilor active si pozitia lor.

Optiunea auto play invarte rolele fara intrerpere intre 5 si 1000 de ori. Asta inseamna ca numarul pe care il alegi este egal cu numarul invartirii rolelor. Daca activezi optiunea max bet, vei paria suma maxima iar jocul va incepe.

Ecranul este alcatuit din draperii rosii ce incadreaza scena cu 10 simboluri clasise, aflate pe 5 role. Jocul este echipat cu caracteristici speciale ce te vor ajuta.

Simbolurile jocului

Simbolurile jocului de aparat de slot cuprind flori exotice, palaria Traje de Luces, frumoasa fata, toreadorul si taurul infiorator.

No comments

Leave a Reply