Alege Pacanele

American Gigolo

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

American Gigolo

Jocuri Pacanele American Gigolo Online GratisSlotul video American Gigolo este jocul de cazino dezvoltat de Casino Technology. Acesta este jocul pentru jucatorul care doreste sa reaprinda romantismul pe care il avea sau sa alimenteze pasiunea in viata sa. Jocul se bazeaza pe simboluri senzuale si a fost proiectat cu gust. Pe langa sansa de a face destui bani, jucatorul va astepta, de asemenea, sa obtina suficiente recompense.

Jocuri Pacanele American Gigolo Online Gratis

 

American Gigolo devenise cel mai bun film de la Hollywood in anii 1980. Avea in rolul principal pe Richard Gere, care era un tanar care fusese condus de disperare. Filmul a fost capabil sa agita intreaga lume cu o drama intensa cu tema impingerii la limita.

Jocul de cazino doreste sa ajunga la fel ca si filmul in sine. Jocul in sine se bazeaza pe 30 de linii de plata cu 5 role standard. Linile de plata au fost fixate, ceea ce inseamna ca jucatorul nu are nevoie de timp pentru a le ajusta.

Simboluri de slot video

Jocul necesita parierea doar a unei monede la fiecare linie de plata. Simbolurile jocului fac ca cineva sa se gandeasca la dragoste si sex. Blonda seducatoare este cel mai mare simbol platitor si este blonda sexy. Prin obtinerea a 5, jucatorul poate obtine 500 de monede. Tentanta bruneta este in valoare de 100 de monede. Simbolul dragut al pisoiuli este un festin si este o pereche de pisici adorabile care impodobesc bobinele si ofera 100 de monede. Fata de pe carti de dragoste este in valoare de 100 de monede. American Gigolo este salbaticul jocului. Scatterul este inima lovita de trandafiri.

No comments

Leave a Reply