Alege Pacanele

Alchemy

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Alchemy

Jocuri Pacanele Alchemy Online GratisAcest joc de cazino demistifica arta antica a alchimiei, concentrandu-se pe profunzimea artei care a fost practicata de-a lungul timpului. Ca atare, misterul din spatele laboratorului este ceea ce il face distractiv. Cele trei vraji principale includ; amestecarea simbolurilor pentru a forma o combinatie castigatoare, conversia tuturor baloanelor pentru a crea un simbol unic si descoperirea aleatorie a alchimistului specificat pe rolele de jocuri de pacanele.

Jocuri Pacanele Alchemy Online Gratis

 

Alchemy este un joc de cazino unic proiectat cu 5 tambururi care ofera un numar total de 25 de linii de plata. Pe fiecare linie de plata puteti paria pana la 20 de monede, sporind astfel sansele de castig. Simbolul alchimist apare in mod salbatic pe rolele 5, 4, 3 si 2. Pumnul celor doua bonusuri pe care le puteti juca sunt bonusul “floating-island” care apare pe rolele 1, 2, 3, dar poate fi declansat la intamplare la sfarsitul rotirilor individuale. In acest caz, primiti 7 rotiri suplimentare. Pentru cel de-al doilea bonus, este activat la sfarsitul rundei de joc. In acest caz, jucatorii sunt luati la o noua scena prezentand 12 carti orientate in jos. Daca se intampla sa dezvaluiti 3 carti de potrivire, ati acordat jackpot progresiv.

Simbolul Alchemy salbatic

Surprizele magice care insotesc jocuri de cazino gratuite cu mai multe rotiri gratuite, combinate cu vraji, fac ca jocul sa fie intuitiv in natura. Simbolul alchimist salbatic face posibila nu numai sa obtineti rotiri gratuite, ci si sa va bucurati de valoare pentru bani cu un jackpot progresiv. Intregul 15 celule pentru diferite simboluri este cu siguranta un plus pentru jucatori. Este vorba de simbolul castelului care imprastie scatter, ca rotirile gratuite sunt declansate la fiecare meci jucat individual.

No comments

Leave a Reply