Alege Pacanele

40 Shining Jewels

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

40 Shining Jewels

Jocuri Pacanele 40 Shining Jewels Online GratisSlotul video 40 Shining Jewel este jocul de cazino bazat pe bijuterii si este disponibil la Casino Technology. Jocul a fost dezvoltat pentru jucatori de penny si incepatori care nu doresc sa joace prea mult, dar totusi doresc sa se bucure de jocurile de noroc fara a-si risca banii.

Jocuri Pacanele 40 Shining Jewels Online Gratis

 

Slotul video se bazeaza pe 40 de linii de plata cu 5 role. Cand jucatorul incepe sa se roteasca, atunci bijuteriile in diferite culori se vor stutura, se vor amesteca si apoi se vor opri pentru a dezvalui ce castiga jucatorul. Jucatorul este capabil sa parieze o singura moneda pentru fiecare linie. O denominatie a monedelor poate fi stabilita intre 1 cent si 10 centi. Aceasta inseamna ca jucatorul poate sa parieze doar 4 dolari pentru fiecare rotire.

Cu miza scazuta, castigul va fi de asemenea scazut. Un clasic Lucky 7 este jocul care ofera cea mai mare victorie. Se poate plati peste 1000 de monede care este de cel putin 100 de dolari. Acesta este momentul in care jucatorul primeste cinci. Jocul contine simboluri salbatice si scatter. Royal Crown, plina de bijuterii si pietre pretioase, actioneaza ca salbatic si ajuta jucatorul sa ajusteze orice victorie nefinalizata. Cand castiga salbaticul, castigul va fi inmultit cu doua.

Joc simboluri speciale

Un simbol scatter este “Treasure Chest” si este plin de bijuterii, obtinandu-se 5 dintre ele conducand la o victorie de 20.000 de monede, obtinand 4 egal cu 800, in timp ce obtinerea a 3 echivaleaza cu 50 de monede. Un jucator care nu doreste sa se joace cu bani reali dintr-o data, poate incerca mai intai optiunile gratuite.

No comments

Leave a Reply