Alege Pacanele

3D Farm

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!
Joaca  pacanele pe bani real

Game Details

3D Farm

Jocuri Pacanele 3D Farm Online GratisThe 3D Farm este un joc de pacanele cu 5 role si fara jackpot progresiv. Acest joc de aparat de slot are 20 de linii castigatoare, 3 randuri, simboluri wild si scatter si bonusuri de rotiri gratuite.

Jocuri Pacanele 3D Farm Online Gratis

 

Contrar rivalilor sai, acest joc de slot este realizat cu grafica de cea mai buna calitate, intr-un mod comic ce include chiar si cartile de joc clasice.

Caracteristicile jocului

Numarul liniilor castigatoare din acest joc de pacanele poate fi ajustat, iar jucatorul poate juca cu 1, 5, 10, 15 sau 20 de linii castigatoare. Pariul poate fi si el stabilit de jucator si variaza intre 0,01 si 20 de credite. Pariul maxim poate fi activat cu valoarea de 20 de credite la fiecare rotire.

Jucatorul poate activa modul auto spin ceea ce face ca rolele aparatului de slot se vor invarti fara oprire de pana la 1.000 de ori. Actiunea jocului se desfasoara la ferma. In fundal, se pot vedea campul, moara de apa si copacii.

Simbolurile jocului

Te vei intalni cu dovleci ce cresc sub rolele aparatului de pacanele. Cartile de joc incluse sunt J, Q si K. Simbolul wild al jocului este un semn de lemn si are capacitatea de a inlocui celelalte simboluri, cu exceptia simbolului scatter, oul de aur. Daca reusesti sa afisezi combinatii de simboluri scatter, vei fi recompensat cu rotiri gratuite.

No comments

Leave a Reply