Alege Pacanele

2027 ISS

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

2027 ISS

Jocuri Pacanele 2027 ISS Online GratisSlotul video 2027 ISS este un joc de cazino cu 5 role cu 9 linii de plata. Jocul are o variatie mare, dubland bonusul de salvare mare, al doilea ecran si are diferite rotiri gratuite lucrative, care pot dura pana la infinit.

Jocuri Pacanele 2027 ISS Online Gratis

 

Jucatorul poate paria in jur de 10 monede pentru fiecare linie si are valoarea cuprinsa intre 0,01 si 1 credit. Cele 9 linii de pariere continua sa fie fixate. Jocul de cazino contine jocul de risc si puteti opta sa il jucati sau nu. Valoarea cartii cu fata in jos, pe care o alegeti, trebuie sa fie mai mare decat cea a dealerului, astfel incat sa puteti castiga.

Bonusuri si simboluri

Puteti gasi 10 simboluri de baza ale jocului si jumatate sunt cele valoroase, in timp ce o alta jumatate reprezinta simbolurile cele mai mari platitoare. Exista doua simboluri cele mai valoroase si pot fi platite numai daca doar doua apar pe liniile active.

Cel mai bun simbol al jocului de cazino este pictograma salbatica, deoarece poate plati pana la 10.000 de monede. Poate dubla castigurile atunci cand este folosit pentru a face o combinatie castigatoare prin inlocuirea altora.

Simbolurile scatter vor declansa un joc bonus care are un rotiri nelimitate gratuit daca veti obtine trei dintre ele. Rotirile gratuite platesc castigurile triplu si dureaza o perioada lunga daca aveti inca combustibilul in rezervorul navei spatiale. Jocul bonus se termina daca combustibilul din nava spatiala a ajuns in jos; si nu mai este disponibil un consum de combustibil.

No comments

Leave a Reply