Alege Pacanele

Zeus the Thunderer

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!
Joaca  pacanele pe bani real

Game Details

Zeus the Thunderer

Jocul de cazino online Zeus the Thunderer gratuitZeus the Thunderer slot game” este un joc de pacanele gratuit perfect daca esti in cautarea unui joc de slot distractiv. Jocul te poarta pe muntele grecesc sacru unde te vei intalni cu grecii antici. Jocul are 3 randuri, 25 de linii castigatiare ajustabile si 5 role. Poti incerca acest joc si te poti bucuura de darurile oferite de cel mai important zeu al olimpului.

Jocul de cazino online Zeus the Thunderer gratuit

Zeus the Thunderer slot game” este un joc de cazino de tip slot gratuit in care, daca vrei sa incasezi recompensele oferite de zeul suprem, trebuie sa afisezi diverse impagini pe diverse linii castigatoare. Combinatia castigatoare a Zeus the Thunderer slot gameincepe de la stanga la dreapta. Zeus este capabil sa creeze doua imagini speciale ce te vor ajuta in acest joc.

Iaginea lui Zeus are cea mai mare putere si poate inlocui alte simboluri, dar nu si pe cel cu mana ce tine fulgerul.

Simbolurile speciale ale jocului Zeus the Thunderer slot game

Mana ce tine fulgerul: este simbolul puterii lui Zeus si va ajuta jucatorul in rundele de rotiri gratuite. Jucatorul care afiseaza 3, 4 sau 5 simboluri va primi 1, 2 sau 10 rotiri gratuite, jocul gratuit este oferit indiferent de simbolurile ce se afiseaza pe rolele aparatului de pacanele.

La inceputul jocului, vei fi invitat de zeul Olimpului. Nu este bine sa refuzi invitatia si este cel mai bun moment sa il intalnesti pe zeu in duelul sau.

No comments

Leave a Reply