Alege Pacanele

Zeus King Of Gods

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!
Joaca  pacanele pe bani real

Game Details

Zeus King Of Gods

Jocul de cazino online Zeus King Of Gods gratuitZeus este Dumnezeul popular al mitologiei grecesti. El a facut unele aparitii pe medii diferite. El este cunoscut ca zeul vremii, dreptatii si legii. Este un gigant si are toata puterea.

Jocul de cazino online Zeus King Of Gods gratuit

 

Sloturi online Zeus: King of Gods se bazeaza pe 20 de linii de plata cu 5 role. Exista o anumita energie inca de la inceput si exista o intreaga intorsatura magica care se poate intoarce in mijloc. Totul in joc trebuie privit de Zeus insusi. Este jocul de pacanele minunat in ceea ce priveste sunetul, aspectul si varianta.

In timp ce jucati, veti putea scadea sau creste miza. Punctul de pornire este de 0,05 si urca pana la 50,00. Liniile de plata ale jocului sunt fixe, ceea ce inseamna ca nu exista nicio modalitate prin care sa le puteti schimba sau reduce. In calitate de jucator, puteti alege sa declansati o redare automata in cazul in care vi se permite sa lasati rotile sa se roteasca singure.

Simboluri de joc ale slotului online

In sala de aur stralucitoare, veti gasi matrice si Zeus este acolo ca protector care vegheaza. Este posibil sa castigi pana la 10.000 de credite atunci cand gasesti cinci simboluri salbatice si poti obtine si 1000 de credite atunci cand primesti cinci simboluri Zeus. Jocul de pacanele are o runda de bonus cu multiplicatorul care a fost ascuns undeva. Cand un jucator primeste un simbol bonus, el deschide un joc bonus in care trebuie sa aleaga unul dintre cele trei statui Zeus pentru a obtine rotiri gratuite.

 

No comments

Leave a Reply