Alege Pacanele

Wolf Gold

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Wolf Gold

Jocul de cazino online Wolf Gold gratuitWolf Gold slot game” este un jocuri de pacanele gratuit in care ai sansa sa iesi la vanatoare de lupi. Jocul are 25 de linii castigatoare si o structura 3×5. Haita de lupi apare pe rolele aparatului de pacanele, iar daca afisezi Blazin pe rolele 2, 3 si 5, vei primi jocuri gratuite. Simbolurile cu luna activeaza caracteristica re-spin, in care valorile vor fi puse impreuna si este posibil sa castigi unul din jackpot-urile disponibile si te poti bucura de castigurile super mari.

Jocul de cazino online Wolf Gold gratuit

3 Kingdom Battele slot game” este un joc de cazino de tip slot gratuit perfect pentru tine, daca esti iubitor de animale. Nu vei gasi un joc complex care sa nu aiba trofee. Creaturile sunt sarbatorite si nu sunt mancate. Prin rolele sale, simbolurile wild si rotirile sale, jocul este mai mult decat un joc de slot dragut.

Leul de aur poate sa cada in categoria kitsch, dar nu vei gasi vreo greseala in aspectul sau. Este stilul pe care il adopta multi dezvoltatori de jocuri de slot. Jocul are ca simboluri wild: calul salbatic, puma, vulturul si taurul.

Jocul este echipat cu trei jackpot-uri pentru a face actiunea si mai interesanta. Jackpot-urile se numesc Mega, Major si Mini, iar valoarea lor este afisata pe role. Valoarea de inceput a jackpot-urilor este de 7500, 25000 si 250000. Jackpot-ul Mega este pe masura numelui sau. Linia sonora a jocului este o incantare american-indiana.

No comments

Leave a Reply