Alege Pacanele

Witches Charm

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!
Joaca  pacanele pe bani real

Game Details

Witches Charm

Jocul de cazino online Witches Charm gratuitWitches Charm este un slot video cu 15 linii de castig produs de bulgarii de la EGT. Acest jocuri de pacanele vine cu o tema unica cu vrajitoare si pisici negre si poate fi jucat atat gratuit cat si pe bani reali. Simbolurile speciale cele mai valoroase la acest joc sunt globul de cristal care reprezinta simbolul wild si casa vrajitoarei care reprezinta simbolul scatter. Pentru a putea intra in acesta lume magica jucatorul incepe cu alegrerea sumei pe care pariaza.Valoarea minima si cea maxima a monedei este de 1.

Jocul de cazino online Witches Charm gratuit

 

Witches Charm este un jocuri de cazino clasic la care rundele de rotiri gratuite se declanseaza atunci cand prinzi 3 sau mai multe simboluri scatter pe rolele slotului. Asta declanseaza cele 15 rotiri gratuite care au si un multiplicator de 3x. Tema jocului este magia si vrajitoarele. Jocul este chiar fascinant. Animatia si efectele sonore propuse de EGT sunt foarte interesante. Atunci cand 5 simbolori wild cu globul de cristal se vor opri pe ecran jucatorii vor primi nu mai putin de 10.000 de monede! Cu un asa jackpot plus rotirile gratuite, multiplicatorii, jackpotul progresiv cu patru nivelui sau runda de pariu, acest joc de va deveni rapid favoritul pasionatilor de sloturi video online.

Procentul mediu de return al castigurilor este de 95.97% la acest superb slot video care va ofera in acest fel o multime de oportunitati de castig de zile mari. Un jc de cazino in stilul obisnuit EGT: runde de rotiri gratuite, multiplicatori de castig, grafica uimitoare, interfata intuitiva, jackpoturi progresive cu patru niveluiri, runda de pariere pentru dublarea castigurilor.

Daca te-ai indragostit de acest joc magic iti recomandam cateva jocuri similare: Amazing Amazonia, Majestic Forest, Blue Heart si Forest Band.

No comments

Leave a Reply