Alege Pacanele

Wild Neon

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Wild Neon

Jocul de cazino online Wild Neon gratuitNeonul a devenit deja o tema populara pentru jocurilede tip slot video. Neon a devenit acum mai aproape de inima fiecarui jucator de slot, deoarece este de asemenea gasit in baruri, cluburi si cazinou mari cu tema luminoasa. A trai viata in lumea de noapte care este plina de lumina de neon este ceva care poate trage orice aventurier. Acum puteti sa faceti acest lucru fara a fi nevoie sa va mutati de acasa. Dar, deoarece jocul de pacanele Wild Slot Neon este dezvoltat ca slotul mobil, puteti face acest lucru din orice loc doriti.

Jocul de cazino online Wild Neon gratuit

 

Rotile jocului sunt de 5×3 grila si au fundal uimitor de futurist. Este facuta cu pereti metalici pur si cu un oras necunoscut, care se intinde pe drumul unde va aflati. Pictogramele jocului sunt putin ciudate, deoarece sunt facute in structura Led Light si arata ca o reminiscenta a filmului Tron. Ceea ce le face deosebite este ca acestea sunt simboluri clasice pe masina de pacanele.

Joc de tip slot video cu simboluri speciale

Jocul de pacanele vine cu caracteristici speciale care va vor face sa doriti sa il jucati mult timp. Primul este un mecanic salbatic care leaga, atunci cand veti obtine doua si chiar mai multe salbatice, atunci intreaga linie de plata va deveni salbatica. Dupa conectarea salbatica, va puteti bucura, de asemenea, de simbolul scatter. Obtinerea a trei sau mai multe imprastieri, deschide un joc gratuit unic in stilul jocului zgariet. Cand deschideti panoul de mister, puteti dezvalui simbolurile suplimentare, multiplicatorii, rotirile gratuite cu premii de credit instantanee.

No comments

Leave a Reply