Alege Pacanele

Wild Jack 81

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!
Joaca  pacanele pe bani real

Game Details

Wild Jack 81

Jocul de cazino online Mega Jack 81 gratuitVrei sa joci un joc foarte usor? „Wild Jack 81” are 81 de linii castigatoare, ceea ce inseamna ca toate cele 4 role ofera castiguri. Acolo unde se afiseaza simbolurile corecte, apare sansa de castig. Nu iti va lua mult pana vei castiga recompensele mari in acest joc de pacanele gratuit. Jocul este bazat pe aventurile din Vestul Salbatic. Singurul „oericol” oe care il poti intalni este posibilitatea castigurilor ascunse in desert. Daca reusesti sa gasesti locul ascuns, vei fi castigatorul marelui jackpot.

Jocul de cazino online Wild Jack 81 gratuit

Te-ai jucat vreodata si celalat joc, „Wild Jack”? Daca da, vei gasi multe asemanari intre cele doua jocuri. Acest joc este la fel de profitabil, daca nu chiar mai profitabil, decat predecesorul. Tema este aceeasi, iar jucatorul va fi purtat in Vestul Salbatic. Suna distractiv, nu?
„Wild Jack 81” este un jocuri ca la aparate online cu numeroase simboluri ce umplu rolele. Jucatorul va trebui sa afiseze 4 simboluri identice pentru a activa liniile castigatoare si a incasa premii. Simbolurile pot fi orice, de la tauri la insigne de aur. Poti gasi chiar fructe ce te vor revigora. Daca scopul tau este sa castigi premiul cel mare, trebuie sa afisezi 4 Jack pe liniile active.
Lucrul ce merita mentionat aici este faptul ca jucatorul poate alege intre 7 si 81 de linii castigatoare. Este mai usor sa joci cu 7 linii castigatoare la inceput, dar atunci cand Jack apare pe aparatul de pacanele, va acctiva toate cele 81 de linii castigatoare. Aceasta situatie se numeste Criss Cross. Nu-ti face griji, vei reveni curand la 7 lanii castigatoare. Jocul merita incercat.

No comments

Leave a Reply