Alege Pacanele

Wicked Reels

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Wicked Reels

Jocul de cazino online Wicked Reels gratuitSlotul online Wicked Reels este un joc de pacanele bazat pe o tema adorabila, dar infricosatoare. Grafica jocului este adorabila si realizata in 3D. Acest joc de pacanele are simboluri cu litere care arata infricosatoare, simboluri malefice, vrajitoare draguta, vampiri si un dovleac. Tabloul de plati arata infricosator chiar si el si prezinta fundalul care arata ca un copac infricosator.

Jocul de cazino online Wicked Reels gratuit

 

Simbolurile rele si salbatice sunt potrivite si se incadreaza inca in aceasta tema. Grafica jocului este usor de inteles si este neteda. Paleta de culori a jocului este in cea mai mare parte purpurie. Muzica tematica de Halloween se regaseste in fundal si ofera jocului un aer infricosator.

Jocul are 30 de linii de plata, 5 role si 3 randuri. Daca doriti sa castigati, va trebui sa potriviti trei, cinci sau patru simboluri pentru a face o combinatie castigatoare. Castigul total va fi calculat folosind marimea monedei inmultita cu valoarea castigului care a fost afisata.

Cum se castiga la slotul online Wicked Reels

Cand castigi, atunci simbolul potrivit va disparea in timp ce noile simboluri vor cadea. Acest lucru va permite obtinerea mai multa castig. Dupa ce ati terminat combinatia castigatoare, multiplicatorul va creste de la o data pana la 5 ori. Acest lucru va ofera sansa de a castiga premii si mai mari la bobine. Nu veti gasi nici un alt mod in care sa puteti descrie caracteristica de cand jocul de pacanele devine palpitant.

Simbolul salbatic al jocului va inlocui alte simboluri gasite pe ecran si acest lucru va permite obtinerea unei castigari chiar mai mari.

No comments

Leave a Reply