Alege Pacanele

Wheel of Wealth

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Wheel of Wealth

Jocul de cazino online Wheel of Wealth gratuitAcesta este un clasic joc de tip slot dezvoltat de renumitul dezvoltator de jocuri numit Microgaming. Acest joc de pacanele uimitor are doar 3 role si o linie de plata. De fapt, aceasta este cea mai simpla structura posibila pentru un joc slot gratuit. Cu toate acestea, acest slot nu este lipsit de premii minunate. De fapt, vei fi cu siguranta surprins de cantitatea de premiile pe care le-au prevazut, la sfarsitul jocului.

Jocul de cazino online Wheel of Wealth gratuit

 

Toate actiunile acestui joc de pacanele uimitor sunt de obicei si se intampla in principal pe setul de role. Tot ce trebuie sa faci este sa astepti pentru o combinatie castigatoare care sa apara in linia de plata. Pariul maxim pentru acest joc este de 3 monede. Valoarea monedei pentru joc nu se schimba de fapt. Panoul de control al jocului este atat de usor de utilizat. In primul rand trebuie sa selectati suma de pariuri. Apoi, tot ce trebuie sa faceti este sa apasati butonului de rotire.

Acesta este un alt exemplu perfect pentru a dovedi ca Microgaming este cel mai bun producator de jocuri clasice online. De fapt, acest joc are doar 3 role si o singura linie de plata. Acesta este de fapt cel mai de baza structura pentru un joc slot. Oricum, exista mai multe modificari adaugate, de asemenea pentru a pastra jucatorii cat mai multumiti posibil. Acest joc ca orice alt joc slot online, are nevoie de un pariu initial pentru a plasa miza. De asemenea, este un proces destul de simplu de urmat.

Acesta este de asemenea un joc de tip slot cu fructe. Toate simbolurile cu fructe sunt incluse, impreuna cu unele simboluri moderne. Simbolul cirese este simbolul cel mai clasic si simbolul cel mai valoros pentru acest joc. Cu ea se pot castiga pana la 12 de monede pe rotire. De fapt cea mai mare decernarea premiilor este de 5000 de monede. Procesul de a castiga aceasta suma este sustinuta de diferite caracteristici bonus.

No comments

Leave a Reply