Alege Pacanele

Vikings Fun

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Vikings Fun

Jocul de cazino online Vikings Fun gratuitViking’s Fun este un joc de cazino online dezvoltat de Casino Technology si are loc pe 3 randuri si 5 role standard cu 25 de linii de plata. Vikingii au fost creditati ca sunt cei care popularizeaza monedele metalice din Scandinavia. Pentru a juca, jucatorul are sansa de a folosi doar o moneda pentru fiecare linie. Valoarea monedei poate fi de numai un cent si nu poate fi ridicata la peste 20 de centi. Cea mai mare suma pe care o poate utiliza jucatorul este de 5 dolari si aceasta este o suma considerabila pentru multi jucatori.

Jocul de cazino online Vikings Fun gratuit

 

Simbolurile folosite vor reflecta cultura Viking intr-un fel sau altul. Restul simbolurilor sunt J, Q, K si A si apoi 10. Cel mai mare simbol platitor este un salata de portocala, doua femei Viking si un rom in pahar. Un simbol scatter este o nava de razboi vikinga si prin obtinerea a 3, aceasta duce la 15 rotiri gratuite, care sunt stipulate ca bonusuri de monede. Pictograma doamnei Viking poate deveni, de asemenea, o salbaticie pentru un timp care manipuleaza rotirile chiar mai bine.

Caracteristicile jocului de cazino Viking’s Fun

Marea salbatica este imblanzita de veteranii de razboi si ei cunosc extrasele si insulele valurilor lor inselatoare. Vikingul veteran in acesti veterani va actiona ca o salbaticie a unui slot. Dupa ce a castigat, caracteristicile jocurilor de noroc se intalnesc acolo unde jucatorul trebuie sa decida costumele si culorile. Castigand mai putin de 10 ori pariul, jucatorul va avea optiunea de a folosi aceasta runda. Ghiciti-va ca culoarea potrivita dubleaza victoria si ghiciti costumul corect, cvadrupuleaza castigul.

No comments

Leave a Reply