Alege Pacanele

Viking Age

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!
Joaca  pacanele pe bani real

Game Details

Viking Age

Jocul de cazino online Viking Age gratuitAcest joc este pentru cei care apreciaza modul de viata al vikingilor. Jocul te va purta in experienta de viata a vikingilor, prin intermediul aparatului de tip slot. Cea mai buna parte este ca jocul este disponibil cu o grafica 3D de calitate superioara. In ecranul slot, va fi foarte animat. Atunci cand primesti cartile corecte in locurile corecte in aparatul de tip slot, vei debloca runda bnus, care te va purta si mai departe in viata vikingilor. Vei primi provocari, iar daca le vei finaliza cu succes, vei primi credite si rotiri suplimentare. Jocul de aparat de tip slot are multe de oferit. Poti incerca si alte jocuri similare, ca: „The Wish Master” si :Lost Temple”.

Jocul de cazino online Viking Age gratuit

 

 

Viking Age” este mai mult decat un joc de tip slot. Iti ofera o experienta realista a pariurilor virtuale. Grafica este de o calitate excelenta.

Viking Age” este un joc in care grafica si efectele sonore te vor cuceri. Muzica aleasa este alerta si te va tine conectat tot timpul. Desigur, existe runde bonus pe care trebuie sa le deblochezi. Cateodata, daca iti ia mai mult timp pana efectuezi rotirile, personajul gazda te poate grabi cu expresii de genul: “oh almighty! Would you please hurry up?”, “any time now”. Toate acestea fac jocl sa fie si mai interesant. Exista mai multe runde bonus in acest joc: runda bonus Viking Age Runestone si multe altele. Jocul iti ofera rotiri gratuite si multiplicatoare pentru a castiga mai multe credite. Poti incerca si alte jocuri de tip slot oferite de BetSoft: „Cleo Queen of Egypt” si „Dragon Ship”

Jocul are 5 role si 30 de linii castigatoare. In acest joc, vikingii cauta o comoara pierduta, si tu la fel – incercand sa castigi jackpot-ul. Tot ce trebuie sa faci este sa iti personalizezi pariurile pentru fiecare rotire si sa continui sa joci.

No comments

Leave a Reply