Alege Pacanele

Vegas Nights

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!
Joaca  pacanele pe bani real

Game Details

Vegas Nights

Jocul de cazino online Vegas Nights gratuitSlotul video Vegas Nights este un joc de cazino bazat pe luminile puternice din Las Vegas. Modul de joc cu caracteristicile sale speciale poate lumina ziua. Jocul are o substitutie salbatica, rotiri gratuite, premii de imprastiere si multiplicatori aleatorii.

Jocul de cazino online Vegas Nights gratuit

 

Jocul aduce tot ce straluceste si straluceste incepand cu titlul sau, palmieri cu stele gasite pe role si pe imaginile Turnului Eiffel cu un ceas venetian care umple cerul de noapte pentru acest oras real. Jocul are o animatie placuta cu cadru de aur si fantana care inconjoara partea principala a unui joc.

Exista 5 role cu 9 linii de castig. Castigarea incepe cu 3 simboluri. Exista o secventa neintrerupta gasita pe fiecare parte. Pariul de baza este de 0,09 si cei care doresc sa joace cu miza mare pot merge pana la 1800.00.

Simbolurile slotului video Vegas Nights

Cardul de joc din joc poate fi folosit pentru a completa capatul inferior al mesei de plata, dar fiecare dintre ele este prezentata in culoarea luminata si adauga un impact vizual mai mult la joc. Simbolurile precum Q, J si 10 au valori identice si platesc de pana la 5 ori. Simbolurile A si K platesc mai mult. Simbolurile tematice legate de jocurile de noroc din Las Vegas platesc mai mult. Mana de poker este cel mai mare simbol platitor.

Roata ruletei este simbolul salbatic si poate inlocui alte simboluri, dar nu si risipa. Scatterul este un semn in care este scris Bine ati venit la Fabulous Las Vegas.

No comments

Leave a Reply